Oudercommissie

Voor de BSO Mukkenstal:

Sabina van den Heuvel-Litjens

We hebben 2 dochters, Yfke en Jinthe (KDV). Zij gaan 2 dagen in de week naar de Mukkenstal.
Toen we moesten gaan kijken voor opvang, viel onze keuze al snel op de Mukkenstal. De omgeving, de groepen maar ook de visie waar de Mukkenstal voor staat spreekt ons enorm aan. En onze dochters gaan met veel plezier naar de Mukkenstal. En ook wij als ouders zijn erg tevreden.
Door bij de oudercommissie te gaan kan ik mee denken op diverse vlakken en mee helpen wanneer nodig is.

Daniëlle Wijnen Voorzitter

Ouder van Tijn (BSO) en Guus (KDV en peuterspeelzaal)
Reden om bij de OC te gaan: Omdat de Mukkenstal en de ouders partners zijn in de opvang en begeleiding van onze kinderen. Ik vind het belangrijk dat ouders vertegenwoordigd worden in een oudercommissie. We vinden het heel fijn dat Tijn naar de Mukkenstal mag komen en we zijn erg tevreden. Door bij de oudercommissie te gaan kan ik actief een steentje bijdragen aan het reilen en zeilen op de Mukkenstal en een handje helpen waar nodig.

Voor KDV:

Karlijn Nellen

Ik ben Karlijn Nellen, moeder van Noud (1) en Bo (0). Noud gaat één dag in de week naar de kalfjes en Bo zal vanaf eind juli naar de koetjes gaan. Noud vindt het geweldig bij de Mukkenstal. Heerlijk zichzelf zijn, vies worden en vooral zelf alles ontdekken. Vanaf het moment dat het duidelijk was dat we kinderen wilden, waren mijn man en ik het meteen eens dat onze kinderen naar de Mukkenstal zouden gaan. De visie van de Mukkenstal spreekt ons erg aan. Een kind zelf laten ervaren en ontdekken, in combinatie met de dieren en natuur. Want zeg nou zelf, kinderen spelen veel te weinig buiten. Als lid van de oudercommissie voel ik me nog meer betrokken bij de Mukkenstal en wil ik graag meedenken en helpen waar nodig.

Teuntje Smits

Ik ben Teuntje Smits, moeder van Bobbie. Ze gaat 3 dagen per week naar de koetjes en vindt dit he-le-maal fantastisch. Lekker ontdekken, vies worden en heerlijk zichzelf mogen zijn. Dat is toch wat ieder kind wil?! Al lang voordat ik zwanger was wist ik dat als ik ooit kinderen mocht krijgen, ze naar de Mukkenstal zouden gaan! Ik vind het heerlijk hoe kids bij de Mukkenstal zichzelf kunnen zijn en in een fantastische omgeving kunnen ontwikkelen. Dat ik hier als lid van de OC mijn steentje aan bij mag dragen vind ik heel mooi.

Manon Rerink

Mama van Nienke★, Thomas (3) en Job (0). Al ruim 3 jaar brengen wij met veel plezier Thomas, en nu ook Job, naar de Mukkenstal. Een plek waar kinderen lekker naar buiten kunnen en de ruimte krijgen om te ontdekken en spelen. We hebben het gevoel dat er door de pedagogisch medewerkers en Monique met ons meegedacht wordt en er liefdevolle aandacht is voor het kind. Als lid van de oudercommissie wil ik mijn steentje bijdragen aan deze fijne plek voor onze kinderen.

Voor de BSO Mukkenweide:

Janne Classens – Jacobs Voorzitter

Mama van Loet (6), Fie (3) en Krijn (1). Toen we gingen kijken voor opvang waren we heel blij dat er een plek was op de mukkenstal. We wonen zelf op een boerderij en de visie vinden wij fantastisch. Onze kinderen gaan één dag per week naar de mukkenstal en daarnaast gaat Fie elke woensdagochtend naar de peuteropvang bij de mukkenstal. Sinds Loet op de basisschool zit gaat hij naar de BSO. Inmiddels hebben we alle groepen mogen ervaren en wij zijn altijd heel tevreden over de opvang. Enthousiaste medewerkers die enorm lief en meelevend zijn. Heerlijk dat ze veel buiten zijn en vies mogen worden. Als lid van de oudercommissie denk ik graag mee en ondersteun waar nodig. Zo voel ik me nog meer betrokken bij de opvang van de kinderen. ​

Sjoera van Seccelen-Jenniskens

Hoi, mijn naam is Sjoera van Seccelen en ik woon samen met mijn man en 2 kinderen, Lotte en Jelle, in Leunen. Lotte en Jelle gaan 2 dagen naar de Mukkenweide en 1 dag naar de Mukkenstal. Ik ben zelf een groot dierenliefhebber en dus lag de keuze voor de Mukkenstal/Mukkenweide als opvang voor onze kinderen voor de hand. Respect voor dieren (groot en heel klein), de natuur en natuurlijk voor elkaar. Lekker buiten spelen en vies mogen worden dat is, denk ik, het leukste wat er is voor een kind. Ik hoop als lid van de oudercommissie mijn steentje bij te kunnen dragen waar nodig.